Műköröm építés, töltés

Az első műköröm, 1934-ben került forgalomba Chicagóban, amelyet egy fogorvos fejlesztett ki, segítő szándékkal,
hogy a körömrágóknak is lehetőségük nyíljon arra, hogy ápolt és szép körmöket viselhessenek. Mára divatot teremtett, az eleganciát jelenti!

A minőségi Crystal Nails zselével, sablonnal felépített különböző műköröm formák közül,
biztosan megtaláljuk a Neked tetsző stílust!

Az UV fényre kötő zselés műkörömépítés előnye a természetes csillogás, tartósság és elegáns megjelenés, legyen szó szalon kocka, mandula, orosz mandula vagy egyéb formákról.  Közkedvelt a francia köröm, amelynek az ismertetőjele a természetes rózsaszín-bézs színű köröm fehér véggel. A fehér körömvégek kialakíthatóak lakkozással, tip felhelyezésével, vagy zselé alapú műköröm építésével is. Ez utóbbi a legtartósabb megoldás, hiszen a francia szín a köröm anyagában kerül felhelyezésre. 

Közkedvelt megoldás a fehér zárástól való eltérő szín, valamint a fehér-rózsaszín természetes megjelenést kölcsönző úgynevezett baby boomer köröm. A klasszikus francia kocka vagy enyhén kerekített szalon kocka, míg a baby boomer szalon mandula formában mutat leginkább, de az építést a Te igényeidre szabva végezzük.

Egy új műköröm teljes felépítése - a festés és díszítés ígénye alapján - 
kb. 1,5-2 órát vesz igénybe.

A műköröm egy - egy köröm kiemelt díszítő festésével is kiegészülhet, ami alkalmi megjelenést kölcsönöz kezednek!

Hétköznapra is viselhetsz műkörmöt, ha munkád ezt megengedi. Az évszakhoz, stílusodhoz és kedvenc ruháid színvilágához igazított köröm kiegészíti és kihangsúlyozza egyéniségedet.

Elérhetőség, időpont foglalás
Árlista
Vissza a főoldalra